opwegnaarenver logo RGB 300dpi staandFlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp en TriviumLindenhof bieden ieder al vele jaren jeugd- en opvoedhulp in vrijwel dezelfde regio's. Gedreven vanuit onze gezamenlijke droom dat ieder kind kansrijk opgroeit en zich ontwikkelt tot een volwassene die meetelt en meedoet, zijn we nu samen ‘Op weg naar Enver’.

 

Samen willen we vanaf 1 januari 2018 Enver vormen; een sterke en behendige organisatie voor jeugd- en opvoedhulp in Rotterdam Rijnmond en Zuid-Holland. Op 1 april jl. zijn we al bestuurlijk gefuseerd, zodat we de fusie goed kunnen voorbereiden.

 

Beter samen
We bundelen onze krachten om de inzet en kwaliteit van de opvoedkundige ondersteuning te borgen en verder te ontwikkelen. Door samen één organisatie te vormen, kunnen we niet alleen een grote diversiteit aan ondersteunings- en behandelingsmogelijkheden bieden, maar ook creatieve combinaties realiseren, investeren in vernieuwende oplossingen en betere systemen. Zo kunnen we optimaal aansluiten op (nieuwe) vragen en wensen van gemeentes en samenwerkingspartners, en vooral kinderen, jongeren en gezinnen nog beter en sneller helpen, in de eigen omgeving en tegen minder kosten voor de samenleving.

 

Op weg naar Enver
In aanloop naar de fusie werken we al intensief samen. De zorgontwikkeling, contracten en aanbestedingen voor 2018 en verder pakken we ook al gezamenlijk op. Lopende contracten worden nog gewoon uitgevoerd door één van de drie stichtingen: FlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp of TriviumLindenhof.  Voor cliënten, pleegouders en professionals verandert met de bestuurlijke fusie niets.

 

Meer informatie en contact
Met vragen over de fusie kun je terecht bij je contactpersoon. Hij/zij blijft bereikbaar via het bekende telefoonnummer en e-mailadres van TriviumLindenhof.

 

Wanneer je contact wilt over Enver, maar geen aanspreekpunt hebt binnen FlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp of TriviumLindenhof, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit artikel