Walibi2Voor kinderen in opvanglocaties is er tijdens de zomervakantie vaak weinig te doen. Daarom zijn we erg blij met de activiteiten van bijvoorbeeld Stichting Het Vergeten Kind. Die zorgen ervoor dat deze kinderen na de vakantie ook een tof verhaal kunnen vertellen op school!


Waanzinnig Walibi
Op 25 juli beleefden 61 jongeren van verschillende van onze opvanglocaties een fantastisch dagje uit in Walibi Holland. In totaal gingen zo’n 700 kinderen mee, vanuit heel Nederland. Walibi zette hiervoor belangeloos haar deuren open.
Anne (15 jaar): "Wat een geweldige dag! Ik ben nog nooit in Walibi geweest en ik vind de achtbanen zo tof. Anders had ik de hele dag binnen gezeten."

Walibi1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Te gek Triple F
Op 17 en 18 augustus beleefden 100 jongeren (waaronder 25 jongeren van TriviumLindenhof) tussen de 12 en 18 jaar uit opvanglocaties door heel Nederland een minivakantie in twee dagen: triple F, Fun, Food & Festival. Tijdens de alweer derde editie van dit evenement gingen de jongeren naar de Holland Evenementen Groep in Zoelen. Er was ruimte voor actie (zoals het afleggen van een Expeditie Robinson parcours en een WipeOut baan), voor ontspanning (massages, lekker eten, visagie) en natuurlijk feest. Uiteraard waren er ook deze editie weer verschillende ambassadeurs en vrienden van Stichting Het Vergeten Kind aanwezig.

TripleF WipeOut TripleF groepsfoto

TripleF avond

Lees op de Facebook pagina van Het Vergeten Kind een uitgebreid verslag.

 

De jongeren hebben het weer geweldig naar hun zin gehad!

 

 

Photo credits Triple F (groepsfoto en foto feest): BM Fotografia en RVG Photography

 

Deel dit artikel